Coaching

example graphic

Coaching helpt als je het gevoel hebt dat je niet verder komt. In je huidige baan, je loopbaan of je project, in je persoonlijk leven. Coaching helpt ook als je op zoek bent naar wat je werkelijk wilt, naar groei, ook in je relaties.

Het uitgangspunt bij coaching is dat de waarde van jouw bijdrage aan je organisatie toeneemt en dat dit samenvalt met je eigen ontwikkeling.

Individueel

Artesia coacht professionals en jongvolwassenen meestal langs de volgende stappen:

  • samen zoeken naar het werkelijke probleem: waar krijg je energie van, wat maakt je gelukkig?
    Waardoor krijg je het geluk op dit moment niet te pakken?
  • respectvol confronteren
  • zoeken naar drijfveren
  • samen werken naar een antwoord.

Loopbaanbegeleiding

Je hebt ooit een keuze voor je opleiding en je huidige loopbaan gemaakt. Was het je eigen keuze? Twijfel je nu of die juist was? Of waren het de omstandigheden die je deze kant opduwden en zijn die nu veranderd?

Artesia helpt je te komen tot inzicht. Waar krijg je energie van? Kun je die in je huidige baan alsnog vinden? Waar zou je het anders kunnen zoeken… en waarom? Als je dit weet, kun je (her)ontdekken wat goed bij je past.

Vervolgens kunnen we een actieplan opstellen en eventueel een businessplan.

Studiebegeleiding

Zoals iedereen heb jij misschien ook wel eens het idee dat je niet verder met je studie komt. Meestal kom je er zelf wel uit, gelukkig. Maar soms kun je een steuntje in de rug gebruiken. Als je niet verder kunt, omdat het maken van tentamens je niet meer lukt, omdat je merkt dat je motivatie er niet meer is of omdat je niet meer weet waar je het voor doet, heb je soms even hulp nodig.
Artesia kan je bijstaan.

Schrijfhulp

Artesia biedt ook hulp als je vastloopt bij het schrijven van je boek, je scriptie of profielwerkstuk.
Wat is je doel? Waarop wil je focussen? Welke indruk moet blijven hangen als de lezer het uit heeft? Samen kunnen we dit uitzoeken of structuur aanbrengen.

Sollicitatietraining

Vind je droombaan

Soms lukt het maar niet om de baan te krijgen die je graag wilt hebben. Natuurlijk, je moet aan de eisen voldoen. Maar er is meer.

Sollicitatiebrief of -mail
Het kan aan je sollicitatiebrief liggen. Schrijven van een goede sollicitatiebrief is ook moeilijk. Artesia kan je hierbij helpen. En is een brief wel de goede weg? Of is voor deze baan een e-mail of twittersollicitatie beter?

CV
Onmisbaar: een goed curriculum vitae (CV). Hoe houd je dat overzichtelijk, wat maakt indruk?

Sollicitatietraining
Een goed sollicitatiegesprek is de volgende belangrijke stap. Zo’n gesprek kun je trainen bij Artesia . Zo sta je sterk in je schoenen als je droombaan zich opeens aandient.

Tarieven coaching

Lees meer over tarieven coaching.